Khamis, 23 April 2009

SEKS (18SX)

Penyelidik dari Universiti John Hopkins berkata, seorang yang menjadikan tabiat meminum air mineral sebagai amalan harian, akan mempunyai kesihatan lebih baik dan kehidupan seks yang memberangsangkan.-Berita Harian,23/4/2009

JASA- Haa...tengok tu...takyahla dok pi makan benda-benda pelik yang mahal-mahal tu....minum jer air galian tu banyak-banyak....sihat, power dan murah..

Jom amalkan hidup yang sihat.

jap, nak gi beli air mineral jap.... :p

24 ulasan:

  1. Jasa,
    hati-hati cari air galian tuu..
    laa ni depa dok ambik air ntah dr mana ,kt air galian...nanti kot2 terlebih power pulak !!! hu..a..hu.a.hu..a

    BalasPadam
  2. emmm, tak pun makan je ulam2 tu kan senang..murah, mudah dan munasabah..

    hehe..

    djND

    BalasPadam
  3. air mineral mmg baik utk kesihatan..kalo kurang 8gelas sehari minum air,ade je pnyakit yg nak dtg..so,minumla smpai buncit..huhu

    BalasPadam
  4. Saya minum air oxy pi d'ionik 5 liter setiap hari. Lagi sedap & power dari air mineral. Bab masuk tandas kerap yg tak tahan.

    BalasPadam
  5. IKAN EMAS--NANTI SAYA CEK. KALAU TERSALAH BELI AIR, SAYA TUANGKAN AIR TU DALAM BALANG, PASTU SAYA MASUKKAN 'IKAN EMAS' KAT DALAM. BIAR IKAN EMAS JADI SUPER POWER IKAN EMAS.

    djND--ULAM MEMANG FEBERET SAYA

    MILIMILO--SAYA MINUM TAK SAMPAI 8 GELAS PUN DAH NAK BUNCIT NI

    ZAIDI ALI--OXY PI D'IONIK?...XPENAH CUBA LG

    BalasPadam
  6. Salam kenal, Tq sudi jadi follower AGK.
    LA rupanya, di mana? My hubby is also LA.

    Minum bebanyak air mineral - untuk flush toxic dalam badan!

    BalasPadam
  7. sonata,

    siapa hubby you...kenal kut.

    saya kat ampang,gombak dan ik perdana

    BalasPadam
  8. Mungkin kenal kot, sebab dia pun selalu pergi ke JLN - now attach with MPJ, Melaka - dulu kat JPBD, KL.Ik tak tahu, Uk perdana tau la...

    BalasPadam
  9. heeeeeeeeeee......ku tersinggah di sini...lallaa....slm kenal...

    BalasPadam
  10. sonata--hmmm..sapa ek?

    ct saggie--saya pun terfollow blog awak...tak marah kan?

    BalasPadam
  11. jatuh market tongkat ali kalo berita ni tersebar. hrp jgn disebarkan. huhuh!!!

    BalasPadam
  12. Kalu cam tue...
    minum air mineral jee lah...

    BalasPadam
  13. err.. patutla kak anum suke minum air mineral.. aha.. dah tahu rahsienye

    BalasPadam
  14. menariknya fakta ni.
    membuatkan rs bersemangat bila minum air.
    ghee~

    BalasPadam
  15. kayrolldin--tongkat ali ada banyak khasiat lain jaga

    Azwan--minum jer...kalau nak bwat mandi pun boleh...heee

    haniekunie--anum pulak yang kena ek

    awekclunck--elok la tu

    BalasPadam
  16. minum la air apa pon..
    asalkan yg halal..

    BalasPadam
  17. haha. Klau minum kopi takble ke abg.haha. Tak sedap la air kosong je. :D

    BalasPadam
  18. akudinda--setuju, minum jer asal halal...tp sebenarnya entri saya ni nak target org2 yg terlalu obses dengan ubat 18sx yg bukan2 tuu...

    alang--boleh jugak..petua org tua-tua tu...minum 15 minit sebelum salam isteri...mcm pakar pulak saya nih...eh! alang dah kawin ke belum?

    BalasPadam
  19. aik, minum 15 minit sebelum salam isteri? petua apa tu jasa :) ngehngehngeh

    BalasPadam
  20. ct noramiza,

    Salam = ******(18sx)

    BalasPadam
  21. haha. nseb baek sy suda 18 (: haha
    tergelak je bce entry n kumen2 ni..
    weeee :D

    BalasPadam
  22. air mineral mmg baik untuk kesihatan
    minum jangan x minum.....

    BalasPadam
  23. fithot--18 kalu bleh baca...he he

    AyanaAsham--saya tengah dok minum ni

    BalasPadam