Khamis, 16 April 2009

BLOG PEMBANGKANG SEPI

Saya tidak berhasrat untuk menyatakan sokongan saya kepada mana-mana pihak di dalam blog ini....saya memilih untuk melihat dan mendengar semua pandangan dan hujah dari semua pihak untuk memahami sesuatu.

Hasil pemerhatian saya mendapati blog-blog pembangkang sepi mengenai isu penerimaan semula ELI WONG........kenapa ya?

12 ulasan:

 1. terkejut, happy, tawaduk...tapi mereka tidak akan merasa bersalah sama sekali. Yang salah bukan Eli, tapi Helmi. Eli buka saja, Helmi masukkan tapi Helmi buat sidework...ambil gambar kenangan. Helmi kata itu adalah seni dan bukti bahawa PAS+DAP+PKR adalah parti terbuka dan telus. Semua boleh nampak tanpa berselindung...

  Tahniah Eli sebab membuatkan semua penyokong dan pengikut tegar PAS+DAP+PKR melopong dan terpegun! Ini barulah FLIP FLOP...

  BalasPadam
 2. mereka terkedu !!! hehehe

  sebab tak sangka dia diterima kembali.

  blog tuan kemas dan ceria.

  ada masa kita YM..

  add email saya panglimaperangcyber@yahoo.com

  kita boleh bertukar tukar fikiran..

  tq


  Panglima Perang Cyber
  http://penembak-tepat.blogspot.com

  BalasPadam
 3. orang len buat tak bley, klu depa wat senyap je...huhU~..~

  BalasPadam
 4. i'll never understand politic..it's too complicated..haha

  but serius that guy ckp gitu?sounds stupid to me..

  anyway, my blog name mcm kelantan ke?hoho..x pernah terpk lak...haha
  actually tu perkataan korea haengbok=happiness

  BalasPadam
 5. mie berkata...

  orang len buat tak bley, klu depa wat senyap je...huhU~..~
  2009 April 15 23:47

  ------

  pemimpin agung bagi kebenaran tu..huhu

  BalasPadam
 6. Sebenarnya orang melayu PAS dan UMNO telah dipermainkan oleh seorang manusia bernama Anwar "Drama King" Ibrahim!

  Kenapa saya katakan demikian? Sebabnya ini adalah permainan polilitik gila Si Agen Zionis ini, dia telah mengaturkan segalanya dan kini PAS dan UMNO seolah-olah berada di dalam keadaan "Check Mate"

  Bila melayu berpecah siapa yang untung? Jawapannya ialah tiada siapa yang untung pun! Kecuali Anwar dan cita-cita politik gilanya sahaja! Demi mendapatkan kuasa atau lebih tepat lagi saya mengatakan demi hendakkan kerusi PM Anwar sanggup berbuat apa sahaja hatta sanggup menghancurkan bangsa sendiri sekali pun!

  Inilah kenyataan pahit yang harus ditanggung oleh dua parti yang mewakili kaum melayu di negara kita ini.

  Di dalam keadaan sekarang ini, UMNO sudah mula mendapat semula kepercayaan orang melayu namun ianya tidak cukup untuk UMNO memenangi sesebuah kawasan yang ditandingi kerana masih ada segelintir kaum melayu yang menyokong PAS!

  Namun bilangan orang Melau yang menyokong PAS ketika ini amat kecil sekali, saya tahu jauh di sudut hati pemimpin-pemimpin PAS memang ada yang terasa kepiluan apabila mereka semakin kurang mendapat sokongan mealyu/islam.

  Angkara siapakah ini? Kenapa PAS masih tidak mahu muhasabah diri? Kenapa PAS terlalu ego untuk mengakui yang mereka lebih memerlukan UMNO dari UMNo memerlukan PAS ketika ini? Kenapa tidak boleh diadakan satu kata sepakat di antara UMNO dan PAS demi menjaga kebajikan bangsa melayu?

  Kenapa harus PAS menjadi pak turut? Kenapa harus PAS menjadi budak suruhan kepada beberapa individu yang gilakan kuasa? Kenapa PAS tidak meletakkan kepentingan rakyat melebihi dari kepentingan peribadi Anwar dan kumpulan Erdogan dalam PAS?

  Siapa yang menguasai PAS sekarang ni? Golongan ulamak atau golongan 'ERDOGAN" yang bertuhankan Anwar "Kaki Putar Alam" Ibrahim?

  Tahniah kepada Anwar Ibrahim kerana telah "check mate" kan PAS dan UMNO!

  Apa pendapat anda? Siapa yang rugi?

  HILANGLAH SUDAH ERTI KEMERDEKAAN DI BUMI YANG TERCINTA INI GARA-GARA SEORANG MANUSIA YANG BERNAMA ANWAR YANG TERLAMPAU GILAKAN KUASA SEHINGGA SANGGUP MENGHANCURKAN NEGARA MALAYSIA!

  BANGUNLAH WAHAI RAKYAT MALAYSIA, MARILAH KITA SEPAKAT MENOLAK ANWAR IBRAHIM YANG SUDAH TERANG LAGI BERSULUH AGEN YAHUDI ZIONIS INI!

  MARILAH KITA BERSATU!

  BalasPadam
 7. benda yg susah nak komen nanti kena saman pula maklumlah.....klu depa kata kita (Barisan Nasional) boleh tp klu kita nak kata sikit saman beratus-ratus juta RM!

  BalasPadam
 8. Kalau dah salah macam itu lah rupanya, cuma tahniah pada YB Zul KULIM yang mempertahankan pendiriannya tidak bersetuju dengan TaN Sri Gagap!

  BalasPadam
 9. Bukan kami terima tapi kami lagi takterima Hilmitu

  BalasPadam
 10. as the new generation of malaysia,i don't understand at all what's happening with our politics either on the government's side or opposition's side.
  Just wanna say..be sincere in your job.don't have to pretend as the warrior@pejuang of citizen@rakyat..I'm sick hearing the word.."saya akan memperjuangkan nasib rakyat and bla bla.."

  The truth,we have to do it together not by alone...united we stand divided we fall

  BalasPadam
 11. APAKATA SAUDARA LIHAT PULAK ISU KEPUTUSAN MAHKAMAH BERMULA ISU MODEL MONGOLIA HINGGA KERAJAAN PERAK SEKARANG....HAHAHAHAAA......PETANDA TU "KEADILAN" MAKINLAH DITEGAKKAN....INILAH GARA-GARA ACUAN BARAT HINGGA SEGALA KETIDAKJELASAN MAKIN BERLELUASA DAN BOLEH DIKAWAL.

  BalasPadam