Selasa, 1 September 2009

PENCAHAYAAN

Salam...

Baru siap pencahayaan baru di rumah.......tak pasti sama ada apa yang saya buat boleh diterima sebagai baik atau sebaliknya......tapi...yang pasti anak-anak saya sangat suka dengan pencahayaan baru ini.....apa komen anda?


Ruang Dapur

Ruang Makan


Ruang Makan



Ruang Tamu


Ruang Tamu





Ruang Makan




Ruang Tamu







Ruang Tamu







Ruang Tamu







19 ulasan:

  1. huyooo smart la! buat sendiri ke? nak tgk taman rumah plak lepas nih ;p

    BalasPadam
  2. I-sya-- rumah saya tak ada taman la isya....saya design taman rumah orang lain ada la

    BalasPadam
  3. Serius cantik lah.

    Ucu paling soke bahagian dapur,
    Lebih menarik kan.

    Di ruang tamu cun juga
    Tapi di Dapur lagi cun.
    Tahniah lah ye.

    BalasPadam
  4. UcU mAnJa--agaknya bahagian dapur lebih banyak rythm

    BalasPadam
  5. toilet kalo kecik ape design yg boleh dicadangkan?

    BalasPadam
  6. pencahayaan tu dapat selepas ambil kesempatan...hahahahhaha

    BalasPadam
  7. design rumah saye plak bleh? :)

    BalasPadam
  8. kayrolldin--pakai sink yang tak berbingkai, mcm bowl, pakai kabinet gantung yang dah siap dengan pintu cermin..tile warna cerah..putih pun boleh

    AiNeRzA--dua mentol dah terbakar

    pishangg--boleh aja

    BalasPadam
  9. salam bro,sy ni xarif jgk pasal deco2 umh ni,tp slalu nengok deco bsame eric,certain org ckp yg Eric tu "ideany mengong" ;p ..tp bg sy sgt suke Eric...bro mntk komen lightng,tp effectny mcm sekata le bro..soryy....mybe bro leh mskkan lampu yg bwrne skt.mybele kan....tp susun atur prbot mmg cantk n kemas...
    Soryy ( sdkt pndgnn dr bdk br bljr :D )

    BalasPadam
  10. G-HaD,s--terima kasih atas pandangan..sebenarnya lampu gantung tiga serangkai di bar tu warna kuning tp dlam gambar ni tak jelas sangat kuningnya

    BalasPadam
  11. very nice design!!! boleh tiru ka bos?

    BalasPadam
  12. Cendawanintim--terima kasih

    watasikadi--boleh aja

    BalasPadam
  13. SALAM TQ kerana melayari blog saya di kebangkitanmelayu.dengan harapan memberi sokongan dalam suarakan kebenaran untuk negara dari rakyat untuk memelihara agama bangsa kita.saudara dulu saya bercita-cita untuk menjadi arkitek tetapi berhenti separauh jalan.melihat deco saudara siapkan saya agak tertarik dengan ciri moden ala melineum.nice design ada kelapangan dalam sudut pandangan.

    BalasPadam
  14. andika putra dan takutake--TQ..sebulan saya berkabung blog untuk fokus menjadi mandur kepada projek ubah suai ni...walaupun tidak sempurna namun ada kepuasan di situ apabila idea sendiri diterjemahkan

    BalasPadam
  15. ade sedikit tmbhn kat blog saya.. leh la kongsi.. kalau u ade sp2 yg berminat umtuk wat 3d or id rumah or opis.. or what ever.. leh la inform kat saya ya.. sy ade wat free launch klu nk renovate umh pn boleh.. insyaalah.. buat masa ni area selayang, gombak , rawang .. sy msh memperembangkan sayap sy ni. ehe harap dpt bekerjasama.. harga leh runding,.. insyaalah..

    BalasPadam
  16. sir.. rase nak tido la tgk gambo2 ni.. cozy nye..

    BalasPadam