Ahad, 20 September 2009

MAAF ZAHIR DAN BATIN

tulus iklas dari setiasahabat

Hanya tinggal beberapa hari lagi muslimin dan muslimat akan menyambut Hari Raya Aidil Fitri.

Kepada semua blogger muslimin dan muslimat serta semua yang melawati blog ini sama ada secara sengaja atau tidak sengaja, saya mengucapkan

SELAMAT MENYAMBUT HARI RAYA AIDIL FITRI.

MAAF ZAHIR DAN BATIN.

25 ulasan:

  1. selamat hari raya maaf zahir batin bro!!!!

    BalasPadam
  2. The Hobbit Frodo--balik mana raya nanti

    BalasPadam
  3. salam bro..
    selamat hari raya..
    maaf zahir dan batin..

    -berhati2 dijalan raya :)

    BalasPadam
  4. selamat hari raya...maaf zahir batin...sentiasa berdoa yg terbaik

    BalasPadam
  5. Salam
    Selamat Hari Raya..:)
    Semoga selamat ke destinasinya..

    BalasPadam
  6. macam beskot lah dia.. kejap ada.. kejap x de.. ekekek

    Selamat hari Raya bro sekeluarga.. semoga selamat perjalanan di hari raya ini.

    BalasPadam
  7. adyhollowgurlz--Selamat beraya beraya bersama keluarga

    eiza in the house--sama2 kita pandu cermat..jngan lupa servis kereta

    UcU mAnjA dan ary--terima kasih..semoga bergembira di hari raya

    Pn Kartini--insyaAllah

    sI tEDI--tapi bukan biskut raya, ada time raya jer

    BalasPadam
  8. selamat hari raya - maaf zahir & batin

    BalasPadam
  9. Salam bro.
    Maaf Zahir Batin dari saya & Selamat Hari Raya untuk tuan sekeluarga.

    BalasPadam
  10. Salam, sama-sama kita meraikan Idil Fitri dan sama-sama memohon maaf dari teman-teman semua....

    BalasPadam
  11. selamat hari raya juga di ucapkan~~
    raya thn ni aku kje la
    sj nk kje sbb famili sume x blk kg
    so baek aku kje
    pelik kan?
    hehe

    BalasPadam
  12. hahha... meh dtg umah cek amek kad raye... paece!!!

    BalasPadam
  13. Salam..

    SELAMAT HARI RAYA

    maaf zahir dan batin..

    balik beraya d mana tahun nie?

    BalasPadam
  14. ChekguSekolah--Sambut raya di KL, petang atau raya kedua betolak ke Baling Kedah

    BalasPadam
  15. Hi there,

    I tagged you in my post today.

    Selamat Hari Raya :)

    BalasPadam
  16. hit me back with ur comment k
    da ucapan raye at my blog~~

    BalasPadam
  17. SALAM...SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR BATIN..PEACE..HEHE

    BalasPadam
  18. salam..

    SELAMAT MENYAMBUT HARI RAYA AIDILFITRI..
    DENGAN INGATAN TULUS IKHLAS..
    MAAF ZAHIR DAN BATIN!

    BalasPadam
  19. selamat hari raya...
    lupa nak cari rmh kat kg keda hari tu... g berendam aja kat sg angkat.

    BalasPadam