Selasa, 1 September 2009

MERDEKA-CADANGAN DITERIMA

Rakan seperjuangan telah pun menerima surat dari IPSIS mengatakan "cadangan penyelidikan diterima dengan pindaan minor" beberapa hari lalu....beliau sudah merdeka pada satu tahap.......hari ini saya pula menerima surat yang sama dengan pernyataan yang serupa lanjutan daripada pembentangan cadangan penyelidikan di IPSIS UiTM pada 11 Ogos lalu....saya pula merasa merdeka pada satu tahap hari ini....ALHAMDULLILLAH.

11 ulasan:

  1. kekadang bukan hari merdeka pun kita sebenarnya sudah rasa merdeka pada tika dan waktunya

    BalasPadam
  2. walaupun xberapa nak paham tp tau tu berita baik

    kan?
    gud2

    BalasPadam
  3. ary--semoga kita sentiasa merdeka

    joegrimjow--saya dlm proses nak bwak research....sebelum pegi lebih jauh...cadangan kepada research tersebut perlu mendapat kelulusan dahulu....saya dah lepas bahagian tersebut..Alhamdulillah

    BalasPadam
  4. Alhamdulillah..Tumpang Gembira! Tahniah atas Kelulusan & Persiapan Raya Sakan Anda! Ahaks!

    BalasPadam
  5. Tahniah! Semoga sukses milik anda! Amin!!

    BalasPadam
  6. Khul Zaman--tq..nnt berbuka bersama

    Precious--tq..semoga milik anda juga...amin

    kayrolldin--ya! kembali lagi...heh

    BalasPadam
  7. saya doakan yang terbaik untuk saudara.

    BalasPadam
  8. salam, mr jasa.

    nani tak faham pun post ni. tapi nk point out satu je, format date mr jasa dah ter-advanced setahun. 2010 tu. hm...

    ite je yang nani boleh comprehend. sorry komen tak membina.

    BalasPadam
  9. Max J. Potter--oh yer..tq nway

    BalasPadam