Khamis, 17 Disember 2009

LIPUTAN TERKINI BOLA SEPAK AKHIR SUKAN SEA

merupakan pertemuan yang ke empat di antara Msia dng Vtnam....tiga perlawanan sebelumnya memihak kepada Vtnam

2.00--Msia mendapat sepakan percuma yang pertama

7.00--permainan seimbang ditunjukkan oleh k e dua-dua pasukan

9.00--Vtnam mendapat sepakan sudut yang pertama

11.00--Msia mendapat sepakan sudut yg pertama..berjaya diselamatkan penjaga gol Vtnam

18.00--Sabre dilayangkan kad kuning...mengasari kapten Vtnam

25.30--Vtnam melakukan asakan merbahaya ke pintu gol Msia...berjaya diselamatkan penjaga gol

30.00--masih 0-0

33.33--Msia mengasak gawang Vtnam

--permaianan masih seimbang...kedua-dua pasukan berbalas asakan

45.00--2mnt masa tambahan

45+2--wisel penamat separuh masa pertama dibunyikan dengan keputusan 0-0

Untuk separuh masa pertama Vtnam menunjukan barisan serangan yang lebih menyengat manakala Msia mempamerkan barisan pertahanan yang kental...kita harap barisan penyerang Malaysia akan memperoleh rentak di separuh masa ke dua nanti dengan mengekalkan pretasi barisan pertahan

SEPARUH MASA KE DUA

47.30--Gurusami melepaskan rembatan jauh ke pintu gol Vtnam namun sedikit tersasar....pieww

49.35--Solat jap

SELAMAT MENYAMBUT MAAL HIJRAH

Msia lebih banyak membuat serangan ketika ini

61.47--adoiiiiii....Msia hampir memperoleh gol pertama...mai,mai

GO! Msia go!

Penjaga gol Vtnam cuba berdrama seolah2 cedera setelah gagal menangkap kemas bola yang meluru ke gawang golnya....

saja nak ganggu momentum serangan Msia la tu

69.30-- Zaquan dimasukkan

71.34--sepakan sudut untuk Msia

lagi satu asakan merbahaya dari Msia

Penjaga gol Vtnam..buat-buat cedera lagi

79.00--Azmi muslim dimasukkan mengganti Badrul Bahtiar

83..gollllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll........akhirnya penjaga gol Vtnam yang suka berlakon melakukan kesilapan yang membawa padah

Bertahan Msia, bertahan!

Malaysia mendahului 1-0.....masa berbaki 3 minit lagi

Amar dibawa masuk

2minit lagi

tamat 90mnt....6minit tambahan

92.00--piewww.....nasib tak masuk.....cubaan sangat merbahaya drp Vtnam di minit-minit akhir

tamat 6minit masa tambahan

yeeeeaaaaaaaaaaaaa........MALAYSIA MEMBAWA PULANG PINGAT EMAS SETELAH 20 TAHUN MENUNGGU......TAHNIAH, TAHNIAH, TAHNIAH...HOOOOOOREYYYYYYYY

8 ulasan:

  1. DVD penuh game bersejarah boleh didapati melalui saya .. hehe sempat rekod.

    BalasPadam
  2. tu dia..sapa yang terlepas menonton perlawan boleh beli DVD kat hanzler....saya ada share 30% jer

    BalasPadam
  3. masukkan sekali skrip dari sedara jasa...

    BalasPadam
  4. Khairusy Syakirin Has-Yun--harga kena lebih sikit la kalau macam tu

    BalasPadam
  5. "Meh jenguk www.variatykizhanie.blogspot.com mjual baju+beg handmade+cute pncilbox+pic edit dgn harga TERMURAH,folo us ok..tq

    BalasPadam